Armele justitiarului Ohanesian sunt secera si ciocanul lui Voronin

Jurnalistul Eduard Ovidiu Ohanesian este de vreo doua saptamani „reporter special colaborator” al cotidianului „Moldova Suverana”, oficios al Partidului Comunistilor din Republica Moldova. Comunicatul ziarului, care la articolul 2 insarcineaza Serviciul de Contabilitate sa duca la indeplinire decizia de angajare a lui Ohanesian, apare alaturi de niste simpatice informatii care ar proveni tot de la un serviciu. De la Serviciul de Informatii Externe al Romaniei, care ar detine „niste seturi de filme si fotografii compromitatoare facute cu prilejul unor orgii ale presedintelui roman la Kiev, comunicindu-ni-se numele unui hotel – „Ceremus” si al restaurantului „Mandarin”. Betiile si aventurile sexuale ale lui Basescu de la Kiev dateaza din perioada cind acesta era ministru al Transporturilor si negociator international pentru Romania.” Or fi moldovenii ospitalieri, dar nu se cade sa vii la dansii cu mana goala. Bietul Ohanesian, atat s-a batut cu SIE pentru a razbuna rahatul din Irak pana i-a rapit KGB-ul mintile.

Reclame

2 răspunsuri to “Armele justitiarului Ohanesian sunt secera si ciocanul lui Voronin”

 1. alexandru Says:

  Pe internet in sait-urile organelor de stat : numai in jud. ILFOV, zone de vile, d-l. Gadina Constantin, pres. al Asociatiei de revolutionari Jilava “89 (a celor cu multe drepturi si lunar peste 30 milioane indemnizatie) a primit de peste 7 ori teren intravilan (vandute la acesta data) iar ultracentral peste 5 spatii cu suprafata de peste 35 ori spatii comerciale (in curs de cumparare sau cumparate – unele de la Prim. Bucuresti altele de la Prim.Sect.1 – pe care le jongleaza intre Asociatie, SRL-u cu acelasi nume, persoana sa), si mai are in curs de primit ALTE 2 SPATII, se presupune si alte terenuri.
  Pe internet pe spatial presei on-line apar si alte “lucruri” si CHIAR PE SAIT-uril REVOLUTIONARILOR. Se pare ca mai sus numitul “s-a descurcat” dar n-a dat si mai departe, in sau la gasca.
  Domnilor, daca de peste 2 ani cazul de mai sus este semnalat, si nimeni nu ia nici o masura, daca se semnaleaza ca se pierd de la buget miliarde de euro, UNI ASA ZISI REVOLUTIONARI FIIND CHIAR NENASCUTI LA REVOLUTIE, ASTA IN PERIOADA DE CRIZA, CAND SE REDUC SALARIILE CU 25 %, SE DAU OAMENI AFARA, ACESTI OAMENI TRAIESC IN FALS SI HUZUR, PE SPATELE CELORLATI ?
  Oare cine-i de vina, oare de ce nu se ia nici o masura, oare cei de sus ce interese au sa mentina situatia ?

 2. Contabil Says:

  Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: