„Gandul” de pe net

Cotidianul „Gandul”, fondat de CT Popescu, nu va mai aparea pe print din 8 aprilie, devenind o publicatie online. Cea mai misto reactie la aceasta treaba progresista este a unui cititor Hotnews. Comentariul a fost postat de utilizatorul Leeview aici.

Tovarase CTP,

„gunoaie, rebuturi umane, cretinii” sunt cititorii celor scrise pe internet, care dau un feedback. Inteleg ca va place sa scrieti ca la Scanteia, ceea ce vrea muschiul unuia sau altuia, iar cititorii sa nu aibe nici un cuvant de spus.

Tocmai genul acesta de presa se duce pe apa sambatei ( cu ajutorul glorios al noilor „ziaristi” , ma refer la mercenarii de presa ). Internetul ne permite sa comentam ceea ce citim, iar pe hotnews, spre exemplu, uneori comentariile cititorilor sunt MAI BINE DOCUMENTATE chiar decat articolul de fond.

Mania proletara cu care infierati proprii cititori ce au posibilitatea sa interactioneze si ei la un articol va pune in lumea presei exact acolo unda va este locul: la ziaristii „rebut”, „cretini” si buni de aruncat la „gunoi”.

Este adevarat ca pe unele site-uri comentarile sunt sub un anumit nivel intelectual. Dar tocmai ca pe acel site se scriu articole la acel nivel si sunt atrasi oamenii din categoria respectiva. Nu mergi ( pe internet nu comentezi/citesti) acolo unde nu iti place.

Oricum, bine ati venit in secolul 21! Incet ,incet, scapam de ziaristii „rebuturi umane”, „cretini”. NOI ii aruncam la „GUNOI”

Reclame

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: