Kamikaze si Adevarul, in ofsaid

Tunul de presa anuntat de Kamikaze si Adevarul cu privire la publicarea depesele Wikileaks pe Romania s-a pleostit brusc. Hotnews le-a luat-o brusc inainte si a aruncat pe net telegramele, cu trei zile mai devreme. Ramasi cu detonatorul neutilizat in mana, Kamikaze incearca sa mai pluseze si anunta ca la ora 00.00 va varsa toate materialele pe internet. O explicatie foarte docta si inteligenta a miscarii Hotnews o are cotidianul.ro:

Cum au ajuns telegramele la HotNews, la România Liberă şi la televiziuni ? În condiţiile în care CRJI a obţinut de la Wikileaks dreptul de a le publica şi a anunţat un parteneriat în acest sens cu o revistă şi cu un cotidian naţional, iar acum aceste telegrame au ajuns pe site-ul HotNews şi al României Libere, dar şi la televiziunile de ştiri. Apar mai multe ipoteze: Ori CRJI nu a mai respectat înţelegerea cu cele două publicaţii, ori i-au fost sparte codurile de acces la Wikileaks în vederea preluării telegramelor, ori este o altă operă de cârdăşie cu presa aservită lui Traian Băsescu a Serviciului de Informaţii Externe şi a Serviciului Român de Informaţii. HotNews şi România Liberă sunt publicaţii apropiate de Traian Băsescu şi au o atitudine vădit favorabilă faţă de acesta. Să fi fost vândute ?

Desigur ca au fost vandute. Pe dolari, droguri, valuta, plus o masina de scris automata. Se pare ca motociclistul ala peste care a dat Nistorescu cu bemveu’ era chiar autorul acestui articol, aflat acum intr-o convalescenta creativa dupa operatia pe creier.

Reclame

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: