Diagnosticul babei lesinate live la Realitatea TV

Prin urmare avem urmatoarele imagini:

Pentru ca Realitatea TV sa nu mai aloce resurse aiurea si cu stergerea acestui clip, cand are de salvat tara de la dezastru, departamentul de analiza mediatico-medicala al prestigioasei publicatii zgurapresei confirma ca doamna intrata in interactiune cu asfaltul a lesinat sincer.

Analiza imaginilor ne arata ca doamna lesina la scurt timp dupa ce, foarte energica, stimuleaza protestatarii sa se manifeste. Tocmai de aceea aceste momente trebuie privite cu atentie, pentru a depista cauza. La secunda 06 observam ca un cetatean agita cu responsabilitate o pancarta in fata doamnei, dupa care foarte repede survine cazatura. Este posibil ca tocmai acest gest, de altfel provocat de doamna ulterior lesinata, sa fi cauzat studierea compozitiei asfaltice de foarte aproape? Priviti urmatoarele imagini:

Da, acesta este raspunsul. Doamna s-a speriat de pancarta fluturata de acel cetatean cu o vibranta constiinta civica. Prin urmare, dansa sufera de sindromul „caprei lesinate”, ipoteza cu regizarea lesinului fiind tendentioasa si lipsita de respect.

Este pentru prima data cand se inregistreaza un astfel de caz printre semenii nostri. Cu siguranta ca oamenii de stiinta vor fi foarte curiosi sa afle cum un comportament specific animal ajunge printre locuitorii Urlatiului. De asemenea, Realitatea TV trebuie felicitata pentru acest succes jurnalistic, de a fi prima care a descoperit si difuzat acest caz unic in analele medicinei.

Reclame

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: