Si Ciutacu stie bine salutul romanesc: S’il vous plait, monsieur!

In urma cu fix un an, intreaga suflare romaneasca se inflama la cordul patriotic in urma acestei glume, realizate de un comic francez:

Cum adica, noi, natie de milogi? Uite ca se demonstreaza. Victor Ciutacu, unul dintre cei mai cunoscuti si bine platiti jurnalisti romani sta in locuinta sociala. Pai daca Ciutacu, cu BMW si mii de euro pe luna, este milog si are nevoie de ajutor social, va dati seama cum sunt ceilalti romani, posesori doar de pingele si bilet de autobuz?

In urma cu niste ani, Ciutacu era un fervent participant la discutii pe forumul lui Andrei Gheorghe, azi desfiintat. Sub numele de Jolie25, vezi aici detalii, el ii mistocarea pe alti utilizatori ca sunt sarmani si ca, spre deosebire de el, „intra in Cartierul Francez cu buletinul in mana„. Acum se arata ca Ciutacu intra in genunchi, ca sa aiba si gura lui unde dormi. Se pare ca a dat si peste comicul frantuz de mai sus.

Reclame

Etichete:

Un răspuns to “Si Ciutacu stie bine salutul romanesc: S’il vous plait, monsieur!”

  1. Zachery N. Ortega Says:

    Sunt din bucuresti ..la mare nu am mai fost de mica nu pt ca nu imi permit dar pt ca nu arat bine si decat sa se faca glueme pe seaama a cum arata mai bine ma duc in alte zone ale romaniei .Insa nu despre asta vreau sa va scriu .In constatnta am stat cam 6 luni cand erammica si am ramas indragostita de acel oras .Presupun si stiu ca sau schimbat multe acolo iar cu txa da sunt perect de acord .toata lumea vrea conditii .curatenie ordine plaje curate si locuri de distractie insa multi poate nu stiu si nuconstientizeaza ca toate se fac cu bani iar cand au pretentia sa ridice tonul cum ca iei nu platesc sau sunt in potriva taxei parca te apuca nebunia .Dar mentaliatea multora lasa de dorit la noi in tara .nu poti convinge lumea care gandeste si vede viata drept inainte (exact ca si caii)sa isi dea seama ca tott pt buna starea lor acolo sunt acei bani .Este clar ca Mamaia este staiune europeana m-am informay de multe ori si cred ca tarie si imi mentin afirmatiile ca daca nu era Radu Mazare primar poate nu erau atat de schimbate toate ,pt ca dupa parerea mea conteaza foarte mult si de omul de la conducerea ficarui oras.IAr cum RAdu este un barbat inteligent ,puternic dar tot o data cu o viziune a vietii foarte moderna poate pt uniiromani este clar ca din constanta si Mamaie nu puteau iesi decat niste statiuni remarcabile.Il apreciez pe RAdu pt omul care ieste nu pt ca apare la tv il apreciezpt ca ii plac sporturile extrme pt ca stie sa fie cu baiatul lui un prieten foarte bun si un tata de exceptie il apreciez pt ca a vrut sa faca din bucatica lui de romanie ca sa spun asa ceva frumos care sa se ridice la alte standarde decat alte satiuni ,il mai apreciez pt ca este un om glumetz dar tot o data calculat si unbun sprijin .CAm atat ca sa nu va plictisesc si inca o data sustin TAXA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: